ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ- ΣΟΚ: Δείτε τι απίστευτα Αντικείμενα βρέθηκαν στο ντουλαπάκι της BMW του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!

Δείτε τα απίστευτα αντικείμενα που βρέθηκαν…
Βιβλία αυτοβοήθειας και αυτοβελτίωσης, με τίτλους όπως «Μάθε Να Αγαπάς Τον Εαυτό Σου», ένα εγχειρίδιο για γυμνή γιόγκα, βιβλία για το αντρικό στυλ στο ντύσιμο, Cartes Visites όπου αναγράφεται ως «Πρωθυπουργός», μπουκαλάκια με πόσιμη Βαλεριάνα και πολλά cd με Caraoke από μεγάλες επιτυχίες των ‘80’ς, είναι μερικά από τα πράγματα που βρήκαν στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου.

Εντύπωση προκάλεσε επίσης, ο πρόσθετος εξοπλισμός, καθώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είχε φροντίσει να κάνει βελτιώσεις στο αυτοκίνητο. Έτσι στο πορτ-μπαγκάζ, βρέθηκε ένας τεράστιος ενισχυτής ηχοσυστήματος αυτοκινήτου των 300 Watt και ένα ειδικό κουμπάκι στο ταμπλό που ενεργοποιεί black light κάτω από το αυτοκίνητο.

Τέλος,σύμφωνα με το protagon.gr, επάνω στο ταμπλό, είχε τοποθετηθεί ένας πλαστικός σκύλος μηδαμινής αξίας, προφανώς αγορασμένος από τα φανάρια, που κουνάει το κεφάλι του κάνοντας διαρκώς το νεύμα «ναι», που πρέπει να είχε ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών, τααντικείμενα που βρέθηκαν στην BMW του πρώην αντιπροέδρου, θα βγούν σε δημοπρασία.

Update

Από το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, σχετικά με τα ευρήματα στη BMW του αντιπροέδρου: «Μετά τα όσα παραπλανητικά διέδωσαν για το θέμα των Carte Visites που βρέθηκαν στο ντουλαπάκι της BMW του Ευάγγελου Βενιζέλου, διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της ευθύνης, είχε τυπώσει κάρτες με την ιδιότητα του Πρωθυπουργού. Απέναντι στην αθλιότητα και τις ανεκδιήγητες μεθοδεύσεις του περιβάλλοντος του κ. Αλ. Τσίπρα θα σταθούμε με όλα τα νόμιμα μέσα υπερασπιζόμενοι την αλήθεια και την ηθική στο δημόσιο βίο»



(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια