Οι Ελληνίδες λένε «ναι» στο one night stand




Αποκαλυπτική έρευνα από site γνωριμιών δίνει απάντηση στο αν οι Ελληνίδες λένε «ναι» ή «όχι» στη σεξουαλική σχέση της μιας βραδιάς.

Την πρωτιά έχουν οι γυναίκες στη Δυτική Μακεδονία, ενώ περίοπτη θέση καταλαμβάνουν και οι γυναίκες στη Δυτική Ελλάδα σε ό,τι αφορά τη σεξουαλική σχέση μιας βραδιάς.

Στον αντίποδα, δηλαδή στην κατηγορία των γυναικών που δεν επιθυμούν το one night stand, αλλά τις μακροχρόνιες σχέσεις, κατατάσσονται οι Κρητικές, οι Ηπειρώτισσες και αυτές που ζουν στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Το site γνωριμιών Blindchat.gr, στην πανελλαδική έρευνα-ερωτηματολόγιο που έθεσε στους χρήστες του, ζητά να μάθει τι θεωρούν οι γυναίκες ιδανική σχέση.

Ειδικότερα, η ερώτηση που τέθηκε ήταν η εξής: «Πόσο θα ήθελες να διαρκέσει η επόμενη σχέση σου;». Οι επιλογές ανάμεσα στις οποίες είχαν να διαλέξουν οι χρήστες ήταν «Μία βραδιά», «Μερικούς μήνες», «Μερικά χρόνια» και «Για πάντα».



Πώς διαμορφώνεται ο χάρτης

Από τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου καταγράφηκε ότι ο μέσος όρος πανελλαδικά των γυναικών που θα προτιμούσαν το one night stand φτάνει το 18,3%. Την ίδια στιγμή, οι άνδρες πανελλαδικά που απάντησαν ότι επιθυμούν το σεξ της μιας βραδιάς φτάνουν στο 25,8%.

Το site γνωριμιών, βάσει των απαντήσεων που κατέγραψε, έφτιαξε και τον χάρτη της Ελλάδας, στον οποίο αποτυπώνονται ανά περιφέρεια τα ποσοστά των γυναικών που απάντησαν θετικά στη σεξουαλική σχέση μιας βραδιάς.

Έτσι φαίνεται ότι τα πρωτεία στο one night stand με ποσοστό 39,78% κατέχει η Δυτική Μακεδονία. Ακολουθεί η Νοτιοανατολική Πελοπόννησος με 34,18%, ενώ την τρίτη θέση καταλαμβάνει η Δυτική Ελλάδα με ποσοστό 23,20%. Στην τέταρτη θέση κατατάσσεται η Θεσσαλία με 20,53%, ενώ ακολουθούν η Κεντρική Μακεδονία με 15,53% και η Στερεά Ελλάδα με 14,85%.

Σε ό,τι αφορά την Αττική, οι ερωτώμενες γυναίκες που απάντησαν θετικά στο one night stand φτάνουν στο 17,89%.

Πιο συντηρητικές και ρομαντικές θα λέγαμε ότι είναι, σύμφωνα με το ερωτηματολόγιο, οι Κρητικές, οι Ηπειρώτισσες και οι γυναίκες της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι γυναίκες των παραπάνω περιφερειών απάντησαν ότι θα προτιμούσαν τις σχέσεις που διαρκούν «μερικά χρόνια» ή «για πάντα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια