Anthony Patch: Το «Μεγάλο Φινάλε» έρχεται – Το CERN και οι περίεργοι ήχοι που ακούγονται σε όλο τον κόσμο.



Γράφει η Susan Duclos. Ο συγγραφέας καιερευνητής AnthonyPatch,πιστεύει ότι οι περίεργοι ήχοι που ακούγονται σε όλο τον κόσμο,από τον ουρανό,,συνδέονται με τα πειράματα που γίνονται στο Σερν.Είμαστε,λέει,λίγο πριν το «μεγάλο φινάλε.»Ημαγνητόσφαιρα και η ατμόσφαιραμαζί με τον ίδιο τον πυρήνα του Σερν, κινούνται από μόνα τους.Οταν είχαμε πάλι περίεργους ήχους τον Απρίλιο του 2015,ο LHC είχε παράγειμεγάλεςποσότητες (δεν έχω τα αριθμητικά στοιχεία, όχι ακόματουλάχιστον, αναμένω μαζί με τον κ. Wabbit) αυτά τα συμπυκνωμάτα Strangelets από 10 TeV και άνω.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό: Τα Strangelets είναι σταθερά. Δεν υπάρχουν όλατα άλλα στοιχεία. Ως εκ τούτου,προσελκύουν απλά,ασταθή θέματα (οτιδήποτε) στους εαυτούς τους. Αυτό το χαρακτηριστικόείναι ο λόγος που εγώ τα έχω βαπτιστεί «Ξαδέρφια με την μαύρη τρύπα»(μαύρες τρύπες είναι
καθαρή και απόλυτη ανοησία, ωστόσο εδώ, κάνουν για μια καλή αναλογία).
Αυτή είναι η διαδικασία με την οποία σχηματίζεται ένα αστέρι νετρονίων, δενδημιουργείται.

Τα τελλουρικά ρεύματα εξακολουθούν να είναι πολύ ζωντανά και μέσα απότην ατμόσφαιρα, εκτός
από το LHC.Πώς; Λόγω των αλλαγών που συντελούνται μέσα στο μαγνητικόπυρήνα μας.Με αυτό τον τρόπο,βιώνουμε υψηλή αντισεισμική καιηφαιστειακή δραστηριότητα, ακόμη και με το LHC «σβησμένο» κατάκάποιοτρόπο.

Ο πυρήνας γουργουρίζει, και σηκώνεται κυριολεκτικά από ένα «κεφάλι ατμού» καθώς το Strangeletsσυγκεντρώνετε μέχρι που περιβάλλει το θέμα.
Τα σταθμικά κύματα, προκαλούνται από τους υπεραγώγιμους μαγνήτες τουLHC, και απορρέουν από αυτά τασυμπυκνώματα. Ως εκ τούτου, όχι μόνο ημαγνητόσφαιρα αλλά και η ατμόσφαιρα αλλάζει μόνιμα,επιπλέον οι γραμμέςτης μαγνητικής δύναμης προκαλούνται από αυτές τις συνεχιζόμενες διακοπές των πτήσεωντου πυρήνα.

Αυτό είναι παρόμοιο με την αλλαγή της πυκνότητας, ως εκ τούτου,έχουμε τοσχήμα ενός μαγνήτη χεριού. Τα μοτίβατης μαγνητόσφαιρας και της πλασμοσφαιρας, μεταβάλλονται στη μορφολογία τους. Αυτές οι γραμμέςπροπαγανδίζουν τα σταθμικά κύματα που διακινούνται μέσω τουμάγματος.
Εδώ θα ήθελα να επαναπροσδιορίσω τη σταθμική. Η Βαρύτητα στηνπραγματικότητα, αποτελείται
από μαγνητική δύναμη, τις γραμμές, τόσο από τον ίδιο τον πυρήνα, και τώρα,από τα τρία χαρακτηριστικά τουκουάρκ-Γκλουόνιο συμπυκνωμένο,καιStrangelets. Είναι όλα σχετικά με την ηλεκτρική ενέργεια, πλάσματοςκαιηλεκτρομαγνητισμού. Τα «βαρυτόνια» εκείνων που συνδέονται με τοCERN και το LHC, θα ήθελαν να πιστέψουμε.

Συνοψίζοντας: Η συνεχιζόμενη όπως και πριν,, εκδήλωση<< οι περίεργοιήχοι>> που εξετάζεται,
μαζί με τους σεισμούς και τα ηφαίστεια, είναι λόγω των ενεργειών του Strangelets και η εκπόρευση
του, αλλαγμένη από τη μαγνητική δύναμη στις γραμμές από τον πυρήνα. Απότώρα και στο εξής, θα αναφερθώμόνο σε «μαγνητικά κύματα», με τηναντικατάσταση του άσχετο όρου «σταθμικά κύματα»
από το λεξιλόγιό μου.

Γνωρίζουμε ήδη ότι οι επιστήμονες ετοιμάζονται να ανοίξουν παράλληλασύμπαντα και επιπλέον διαστάσεις, πουκάποιοι είπαν ότι είναιπύλες που επιτρέπουν σε δαιμονικές οντότητες να περάσουν, αλλά θα μπορούσαν με τιςγελοιότητες από τους επιστήμονες του CERN,να έχουν ήδηπροκαλέσει αλλαγές στη γη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια