Η δομή της Παγκόσμιας κρυμμένης κυβέρνησης και αυτοί που ζουν ανάμεσα μας - Watchers





Το σύνολο των θεωριών συνομωσίας, δεν αναφέρεται σε κάποιους κακούς και ανάλγητους κεφαλαιοκράτες αλλά σε οργανωμένες αδελφότητες που περιβάλλονται από άλλες και οι άλλες από άλλες και ούτω καθεξής. Η διοικητική μέθοδος δηλαδή της πυραμίδας ναι μεν είναι πιο απλή στο να γίνει αντιληπτή, αλλά η πραγματική διοικητική μέθοδος των Νεφελίμ είναι η μέθοδος φλοιών κρεμμυδιού, όπως έχω πει στο παρελθόν.

Όσο πιο μέσα στο <<παιχνίδι>> μπαίνει κανείς, σε τόσο πιο μικρή ομάδα ανήκει. Για να γίνει αντιληπτή η δομή διοίκησης της Μαύρης Αδελφότητας, θυμίζω αρχικά ότι η Μαύρη Αδελφότητα είναι εκείνη που δημιουργήθηκε από τους γιους των Ελοχίμ και της Λίλιθ τους Ναχσχραμόν, με σκοπό την διοίκηση του κόσμου.

Το <<αντίπαλο δέος>> τους η Λευκή Αδελφότητα δημιουργήθηκε από τους Ναχσχραμόν που δεν συμμετείχαν στην ηγεσία της Μαύρης. Καθώς οι χιλιετίες κυλούσαν , όλα τα γένη των Νεφελίμ, ερχότανε σε επιμιξίες όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά κυρίως με τους ανθρώπους. Έτσι από τις επιμιξίες των Νεφελίμ και των ανθρώπων γεννήθηκαν οι Ραν.

Στην αρχή οι ιδιότητες των Νεφελίμ, απαντιότανε σε όλους τους Ραν (ημίθεους) . Με την πάροδο όμως των γενεών και των επιμιξιών, κάποιων Ραν, στις μέρες μας, τον καταλαβαίνεις μόνο με εξέταση DNA, με την προϋπόθεση ότι γνωρίζεις το τι ψάχνεις. Καθώς οι χιλιετίες εν τω μεταξύ κυλούσαν, κάποιοι από τους Ραν, που οι Νεφελίμ τους χρησιμοποιούσαν σαν βασιλείς και αυτοκράτορες για την διακυβέρνηση του πλανήτη, συνειδητοποιούσαν τον εκφυλισμό των ιδιοτήτων τους λόγω των επιμιξιών και να κάνουν γάμους μόνο μεταξύ τους. Έτσι δημιουργήθηκε ο θρύλος ή αν θέλετε μύθος των <<γαλαζοαίματων>> Βασιλειάδων που κάθε άλλο παρά γαλαζοαίματοι ήταν βέβαια. Τα κλειστά αυτά διοικητικά κλαμπ των βασιλέων της Μαύρης Αδελφότητας, δεν έμειναν αναπάντητα και έτσι δημιουργήθηκαν οι κλειστές κοινωνίες της Λευκής Αδελφότητας.

Όλα αυτά τα συνειδητοποιημένα κλαμπ ή οίκοι των Ραν, δεν ήταν δυνατόν να μείνουν εκτός του παγκόσμιου συστήματος διακυβέρνησης. Με το σκεπτικό μάλιστα του ότι κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει, συνεργαζότανε μεταξύ τους. Όταν η Λευκή Αδελφότητα έστησε την Γαλλική και την Αμερικανική επανάσταση, κατά το ξεκίνημα της κατάληψης της εξουσίας του πλανήτη, οι Ραν βρέθηκαν σε αντίπαλα στρατόπεδα.
Η αποδοχή της κυριαρχίας του Σαμαέλ (του διαβόλου) από τις δύο Αδελφότητες έφερε μετά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο μία αναγκαστική συνεργασία, ανάμεσα στους οίκους, βασιλικούς και μη, των Ραν.

Οι οίκοι αυτοί στις μέρες μας, αποτελούν όλους τους βασιλικούς και αυτοκρατορικούς οίκους, αλλά και τους οίκους των ευγενών και μεγαλοτραπεζιτών. Τα μέλη των οίκων αυτών κάνουν γάμους και απογόνους μόνο μεταξύ τους και μόνο αν κριθεί ότι το DNA κάποιων είναι αρκετά ισχυρό, επιτρέπεται γάμος με άτομο έξω από αυτούς. Πολλοί, άνδρες και γυναίκες που παντρεύτηκαν κάποιον γόνο βασιλικής οικογένειας, βρέθηκαν νεκροί λόγω κάποιου <<ατυχήματος>>. Βλέπε Νταϊάνα κ.τ.λ.

Όλοι αυτοί, εκπαιδεύονται από μικροί στην <<τέχνη>> του χειρισμού των λαϊκών μαζών των γκοϊμ, των <<καταναλώσιμων>> δηλαδή ανθρώπων. Όλοι τους επομένως χρησιμοποιούνται στους παγκόσμιους οργανισμούς διοίκησης του πλανήτη, ή στους οργανισμούς στράτευσης ανθρώπων για να χρησιμοποιηθούν και αυτοί με τη σειρά τους στους οργανισμούς αυτούς, μέσω των οποίων ελέγχονται οι <<δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις>> των λαών.

Οι οργανισμού αυτοί είναι, μεταξύ άλλων: Η Τριμερής Επιτροπή, ο ΟΗΕ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Παγκόσμια Τράπεζα, η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, η Λέσχη της Ρώμης το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Λέσχη της Βουδαπέστης, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, που πρόσφατα κόντεψε να τρελάνει τον παγκόσμιο πληθυσμό με την βοήθεια των ΜΜΕ ισχυριζόμενος ότι δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων θα πεθάνουν από την γρίπη των πουλερικών , αν δεν κάνουν εμβόλιο, κ.τ.λ.

Έχουμε επομένως στο διοικητικό δίκτυο του πλανήτη, συνεργασία Ραν και ανθρώπων. Αν χρησιμοποιήσουμε το μοντέλο του κρεμμυδιού, το μοντέλο δηλαδή των διοικητικών διαστρωματώσεων, οι πολίτες όλων τω ν κρατών έχουν αρχικά απέναντί τους την δημόσια και δημοτική διοίκηση και τις δυνάμεις ασφαλείας. Από εκεί και πέρα για να μπορέσουν να μεταφέρουν οποιοδήποτε αίτημα στους πραγματικούς κυβερνώντες του κόσμου τούτου, τα πράγματα δυσκολεύουν. Τα στρώματα λοιπόν της διοίκησης είναι :

1. Δημόσιοι υπάλληλοι, δημοτικοί υπάλληλοι, δυνάμεις ασφαλείας.
2. Δικαστική εξουσία.
3. Τοπική κυβέρνηση.
4. Κοινοτική εξουσία (ΗΠΑ, Ε.Ε., κ.τ.λ.)
5. Παγκόσμιοι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί (παγκόσμια τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κ.τ.λ.)
6. Άγνωστοι για τους λαούς παράγοντες, παρουσιαζόμενοι σαν το <<απρόσωπο κεφάλαιο>> , <<κεφαλαιοκράτες>>, <<κερδοσκόποι>>, <<Μασόνοι>>, <<Ιλλουμινάτι>>, κ.τ.λ.)

Τα δεδομένα που τεχνηέντως προωθούνται, από τα απόλυτα καθοδηγούμενα ΜΜΕ, είναι αυτά των στρωμάτων ένα έως πέντε. Το έκτο στρώμα εξουσίας αφήνουν να το δημιουργήσει η φαντασία του καθενός. Θυμίζω ότι εξουσία ονομάζουμε οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει την ζωή μας όπως την αντιλαμβανόμαστε στον ψεύτικο και προσωρινό κόσμο που ζούμε.

Τα στρώματα λοιπόν ένα έως πέντε , παίρνουν οδηγίες από τις δεξαμενές σκέψεις, ιδρύματα που οι Αδελφότητες έχουν δημιουργήσει, ώστε να προωθούν τα σχέδια τους, ως δήθεν προερχόμενα, από ομάδες <<σοφών>> που η δουλειά και το μέλημα τους είναι η λύση των προβλημάτων του κόσμου. Η Λευκή Αδελφότητα από την υπόγεια Λευκή Πολιτεία στην έρημο Τάκλα Μακάν και η Μαύρη Αδελφότητα από τις εγκαταστάσεις της στο Νόϊνσβανσταϊν της Βαυαρίας , δίνουν διαρκώς λεπτομερείς οδηγίες, αφ' ενός μεν για τους στόχους τους που πρέπει να επιτευχθούν, αφ' ετέρου δε για τις μεθόδους που πρέπει να ακολουθήσουν.

Οι στόχοι και οι σκοποί των Αδελφοτήτων, μερικές φορές είναι κοινοί, μερικές φορές πλήρως αντικρουόμενοι , και μερικές φορές άσχετοι μεταξύ τους. Οι Ραν των βασιλικών, ευγενών ή αριστοκρατών οίκων της Μαύρης Αδελφότητας, είναι γνωστοί στην Ευρώπη ως Μαύρη Αριστοκρατία. Οι <<οίκοι που χρησιμοποιούνται από την Λευκή Αδελφότητα δεν έχουν αριστοκρατικές καταβολές και είναι οικονομικοί οίκοι και τραπεζικοί οίκοι, όπως οι Ροθτσιλντ, Οι Ροκφέλερ κ.τ.λ. Όλοι αυτοί είναι Ραν κυρίως από τους Μπαχομέχ και Λοσντβέχ για την Μαύρη Αδελφότητα, δηλαδή βρυκόλακες και λεοντόμορφοι , επί των λαϊκότερων και από τους Μαλτσέχ , τους Καχσναχ και τους Σαχερνέχ για την Λευκή Αδελφότητα. Δηλαδή λυκάνθρωποι, ερπετοειδής και πτηνόμορφοι .

Οι Ραν υψηλού επιπέδου απαρτίζουν μαζί με <<επιλεγμένους ανθρώπου όλους τους παγκόσμιους οργανισμούς, αλλά κανένας από αυτούς δεν ανήκει στους <<παρατηρητές>> (watchers).

Oι λεγόμενοι παρατηρητές, αυτοί που ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, είναι καθαρόαιμοι Νεφελίμ και δεν συμμετέχουν σε κανένα οργανισμό λήψεως αποφάσεων. Ελέγχουν όμως διαρκώς, για λογαριασμό των δύο Αδελφοτήτων κατά το δυνατόν τα πάντα, όσα διαδραματίζονται στον πλανήτη.

Αυτή είναι η αποστολή τους, αυτό είναι το θέλημά τους. Με τη μορφή ανθρώπων κινούνται παντού. Από τα κοινοβούλια, μέχρι τις γειτονιές των ανθρώπων και αναφέρουν οτιδήποτε θα μπορούσε εξελισσόμενο να κάνει τους ανθρώπους επικίνδυνους για τις κοινωνίες των Νεφελίμ στα Τάρταρα, στο εσωτερικό δηλαδή της Κοίλης Γης.

Απόσπασμα κειμένου απο τον τόμο 50 (Τίτλος: Το παιχνίδι που λέγεται ζωή) απο την σειρά " ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ " Του Δημοσθένη Λιακόπουλου

xristaras1925

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια