Σήμερα ξεκινάει η Αποκάλυψη του Ιωάννη; - Απίστευτη (Σατανική) σύμπτωση;


Του Γιώργου Παπαγεωργίου

Δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να γράψω αυτό το κείμενο, αν δεν παρατηρούσα μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια!
Πριν από λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 13 Ιουλίου, είχα αναπαράγει μια είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, σε ανάρτηση μου, με τίτλο " Στις 29 Ιουλίου ξανά έρχεται το τέλος του κόσμου! - Βίντεο" (Δείτε το ΕΔΩ). Παρατηρήστε στο 1,37 του βίντεο ένα σύννεφο που απεικονίζεται και σίγουρα είναι virtual reality!
Τώρα κρατήστε ότι το βίντεο αυτό έχει ανέβει στο youtube στις....
9 Ιουλίου 2016!
Για κάποιους παρατηρητικούς, χθες έκανε τον γύρο του διαδικτύου μια είδηση που έχουμε αναπαράγει και εμείς, με τίτλο "Σπάνιο σύννεφο roll πάνω από το Κουίνσλαντ στην Αυστραλία (φωτό & Βίντεο). (Δείτε το σχετικό ΕΔΩ). Το σπάνιο φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε στις 23 Ιουλίου του 2016 και δεν δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι είναι ακριβός το ίδιο με αυτό του προγενέστερου βίντεο παρά του ότι το πρώτο είναι virtual reality!
Σατανική σύμπτωσης!
Σύμφωνα λοιπόν με κάποιους θεωρητικούς της χριστιανικής πίστης, η 29η Ιουλίου είναι η μέρα όπου οι μαγνητικοί πόλοι της Γης θα «γυρίσουν» και θα ανοίξει η κόλαση. Θέμα που έχουμε επισημάνει στο blog μας από παλιά και πάρα πολλές φορές με ποικίλα θέματα μας όπως ... (Δείτε σχετικό ΕΔΩ) Από το 2014!
Με βάση τα λεγόμενά τους, ο Ιησούς Χριστός θα έρθει στην Γη και όλοι θα γίνουμε… καπνός. Το βίντεο που σας είπαμε να δείτε πριν, περιγράφει την παραπάνω άποψη. «Η βίβλος αναφέρει πως θα συμβούν αλλεπάλληλα γεγονότα τα οποία θα επιτρέψει ο Θεός να γίνουν για να έρθει ο γιος του στη Γη. Όσοι μελετούν τα λόγια του γνωρίζουν πως το τέλος των ημερών θα ξεκινήσει από σήμερα».
Η ίδια πηγή συνεχίζει λέγοντας πως: «Τα αστέρια θα πέσουν στην Γη, τα δέντρα θα πέσουν από τους δυνατούς άνεμους και κάθε βουνό και νησί θα αλλάξει θέση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια