Αποκάλυψη: Συνεργάτες Βενιζέλου, Βρούτση και Σταϊκούρα «έκοβαν και έραβαν» στην Attica Bank



Το θέμα των δανείων της Attica Bank (αλλά μόνο αυτών που αφορούν στον Χρήστο Καλογρίτσα) είναι από αυτά που σχεδόν μονοπωλούν το ..ενδιαφέρον των τηλεοπτικών δελτίων τώρα τελευταία, και αποτελεί «σημαία» της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ στη ρητορική τους κατά της κυβέρνησης.


Όμως κάτι… βρωμάει εδώ: είναι όντως η Attica Bank… ΣΥΡΙΖΑ Bank, όπως σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ; Ή μήπως κάτι άλλο συνέβαινε στην Attica Bank τα προηγούμενα χρόνια;
Τα στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η Εφημερίδα των Συντακτών έρχονται να ανατρέψουν την αντιπολιτευτική ρητορική γύρω από την Attica Bank, καθώς αποδεικνύουν το πώς στενοί συνεργάτες κορυφαίων πολιτικών και κυβερνητικών παραγόντων των πρόσφατων ετών στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (που σημειωτέον έχουν λάβει δάνεια 13 εκατ. ευρώ) συμμετείχαν στη διοίκηση της τράπεζας την ίδια περίοδο που είχαν διοριστεί σε θέσεις στο Δημόσιο. Και μάλιστα είχαν αναλάβει θέσεις στην Τράπεζα Αττικής, σύμφωνα με τις οποίες όφειλαν να ελέγχουν και τη λειτουργία της…
Ανάμεσα σε αυτούς, διορισμένοι σύμβουλοι στο υπουργείο Οικονομικών και επικεφαλής ασφαλιστικού ταμείου. Είχαν, μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην αρμοδιότητά τους την εποπτεία των δανείων!
Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε βρει στην Attica Bank «επαγγελματική στέγη» σε συνεργάτες του, ενώ από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας το ίδιο είχε συμβεί με συνεργάτες των υπουργών των κυβερνήσεων Σαμαρά, Χρήστου Σταϊκούρα και Γιάννη Βρούτση.
Ωπ, μας πιάσανε…
κουτι πανδωρας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια