Η νέα γκάφα του ΓΑΠ στο γυμναστήριο που λύθηκε με… κινεζική παρέμβαση



Πέρασαν κιόλας οχτώ χρόνια από τότε που ο Γιώργος Παπανδρέου έπεσε από το ποδήλατό του με τον πιο δημιουργικό τρόπο που έχει σκεφτεί κανείς, και τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία.

Ωστόσο, αν και πολλά άλλαξαν στη ζωή του πρώην πρωθυπουργού από τότε, ο ίδιος δεν έχασε ποτέ την όρεξή του για γυμναστική. Για το λόγο αυτό, όπως μαθαίνουμε επισκέπτεται συχνά πασίγνωστο γυμναστήριο στα βόρεια προάστια.
Δεν έχασε επίσης ούτε την όρεξή του για επικές πυρηνικές γκάφες μεγαλύτερες από του Goofy γλυκά λαθάκια που τον κάνουν ακόμα πιο συμπαθητικό στον μέσο πολίτη.
Ο «πανόπτης» του altsantiri.gr «είδε» τη στιγμή που ο πρώην ηγέτης κατάφερε να μπλοκάρει ΌΛΑ τα ντουλαπάκια στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου με αποτέλεσμα κανένας άλλος πελάτης να μην μπορεί να αφήσει ή να παραλάβει τα πράγματά του.
Η παρέμβαση των υπευθύνων του γυμναστηρίου ήταν περιττή καθώς το ταχυδακτυλουργικό κόλπο του Γ.Α.Π. ήταν αδύνατον «σπάσει» από τον κάθε τυχαίο. Σύμφωνα με τον «πανόπτη», χρειάστηκε να έρθουν στον χώρο τρεις Κινέζοι ειδικοί που γνώριζαν καλύτερα το σύστημα που χρησιμοποιείται για τα ερμάρια για να λύσουν τον γρίφο και να τα ανοίξουν.
Οι περιπέτειες του πρώην ισχυρού άνδρα της χώρας στο γυμναστήριο, πάντως, δεν τελειώνουν εδώ. Μαθαίνουμε ότι οι πτώσεις από τα ποδήλατα ακόμη δεν έχουν σταματήσει, παρά το γεγονός ότι τα ποδήλατα στο γυμναστήριο είναι… στατικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια