Μέγα σκάνδαλο στην αγορά: Πώς διακινούν ληγμένα τρόφιμα στις λαϊκές

Πώς διακινούνται ληγμένα προϊόντα στις λαϊκές της χώρας;
Σοκ προκαλεί στην ελληνική κοινωνία η αποκάλυψη για τα ληγμένα τρόφιμα.
Πολυάριθμες ομάδες από Ρομά σε συνεργασία με διάφορα άλλα ...
οργανωμένα κυκλώματα συλλέγουν σε καθημερινή βάση από τους ανοιχτούς και ελεύθερους στη πρόσβαση ακατάλληλους κοινούς κάδους, που βρίσκονται εντός των εγκαταστάσεων της Κ.Α.Α. μεγάλες ποσότητες από ληγμένα και ακατάλληλα προς ανθρώπινη κατανάλωση τρόφιμα και ζωικά υποπροϊόντα, σύμφωνα με το bankingnews.gr
Στη συνεχεία τα διοχετεύουν και τα διακινούν στις λαϊκές αγορές όλης της χώρας με σκοπό την αποκόμιση παράνομου κέρδους εις βάρος της ανθρώπινης υγείας, με συνέπεια των ανωτέρω αδίστακτων πρακτικών τα μολυσματικά υποπροϊόντα να επανεισάγονται στην ανθρώπινη τροφική αλυσίδα ενέχοντας σοβαρούς κινδύνους για την πρόκληση και εξάπλωση επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία ιών και ασθενειών.

Για τα ως άνω ζητήματα τόσο το σύνολο των εμπόρων της Κ.Α.Α όσο και διάφορες καταναλωτικές ενώσεις καθώς και οι κάτοικοι της περιοχής έχουν παραπονεθεί για την κατάσταση που επικρατεί, και οι αρμόδιες αρχές που έχουν επιληφθεί πραγματοποιώντας σειρά ελέγχων έχουν καλέσει τον Ο.Κ.Α.Α. Α.Ε στην άμεση λήψη όλων των απαιτούμενων ενεργειών για την επίλυση των εν λόγω προβλημάτων, δίχως όμως ο Οργανισμός έως σήμερα να έχει συμμορφωθεί στις συστάσεις που του έχουν γίνει.
Η προπεριγραφείσα κατάσταση που επικρατεί, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη κρισιμότητα δεδομένου πως η Κεντρική Αγορά Αθηνών αποτελεί την μεγαλύτερη στη χώρα υποδομή υγειονομικού ενδιαφέροντος προμηθεύοντας σε καθημερινή βάση την αγορά όλης της ελληνικής επικράτειας.
Πηγή: Fimes.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια