Αυτοί είναι όλοι οι άνθρωποι του Μητσοτάκη και ανάμεσά τους μαντέψτε ποιος... (ΦΩΤΟ)




Σκούζει από το πρωί και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή η Νέα Δημοκρατία και ολόκληρος ο νεοφιλελεύθερος θίασος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Λογικό. Με την αποκάλυψη των σκανδάλων πολλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους. Και είναι ακόμη πιο λογικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην αισθάνεται άνετα με την προανακριτική επιτροπή που αφορά στον Γιάννο Παπαντωνίου και στην αμαρτωλή θητεία του στις κυβερνήσεις Σημίτη. Εξάλλου όλοι γνωρίζουν ότι κουμάντο πλέον στη Νέα Δημοκρατία κάνει το σύστημα Σημίτη. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο παρελθόν δουλειά είχε βρει ως ρουσφέτι του Κώστα Σημίτη. Χρωστάει πολλά στο πιο διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας που πέρασε από αυτόν τον τόπο, με το οποίο έχει τρομάξει ακόμη και η Αγία Οικογένεια. Δεν είναι ψέμα.

Είναι τόσο στενές οι σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γιάννο Παπαντωνίου, τον αγαπημένο υπουργό του Σημίτη, που περιμάζεψε και τον γιο του στο κόμμα και στο γραφείο του. Στην προανακριτική επιτροπή ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναίνεσε για τα μάτια του κόσμου. Τόσα γραμμάτια ξεπληρώνει στη διαπλοκή. Να μην τον πάρουν και με τις πέτρες. Οι δικοί του, οι νεοδημοκράτες, του κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Γενικότερα, όπου υπάρχει σκάνδαλο, όπου υπάρχουν πρόσωπα που σχετίζονται με σκάνδαλα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης συσχετίζεται. Εξάλλου είναι και ο ίδιος μπλεγμένος σε σκάνδαλα. Σε ποιο να πρωτοαναφερθεί κανείς; Σπίτι του Βολταίρου, μπίζνες και οφσορ της Μαρέβας, Siemens, Κήρυκας Χανίων και άλλα. Συναδελφική... αλληλεγγύη.

Δείτε και τη φωτογραφία με τον γιόκα του Γιάννου Παπαντωνίου που δουλεύει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.



το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια