Πώς μία Ελληνίδα κατάφερε να γίνει μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στην Τουρκία (φωτο)




Μία Ελληνίδα κατάφερε να γίνει μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στην Τουρκία.
Μπορεί ο μπαμπάς της Μαρίκας Μπαχτεβάνογλου, περί ου ο λόγος, να μην ήταν ζαχαροπλάστης, ωστόσο ο εκλεκτός της καρδιάς της ως μετρ του είδους έμελλε να μετατρέψει τον κοινό τους βίο σε μια γλυκεία περιπέτεια αγάπης.


Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο ζαχαροπλαστείο του Σαλίχ Ταλτιτζί. Εκείνη ήταν μόλις 17χρονών, ενώ ο επιχειρηματίας 37, παρόλα αυτά δεν άργησαν να συνειδητοποιήσουν πως ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα.

Ο παντρεμένος τότε Σαλίχ και η Μαρίκα έγιναν ζευγάρι, ζώντας τον έρωτα τους. Την ίδια ώρα, οι κλυδωνισμοί στον γάμο του επιχειρηματία με την τότε σύζυγό του όλο και αυξάνονταν, οδηγώντας τους στο διαζύγιο το 1991 και δίνοντας την ευκαιρία στη νεαρή Ρωμιά να ζήσει το παραμύθι της στο πλάι του Σαλίχ Ταλτιτζί.









Το 1992 η Μαρίκα και ο Σαλίχ παντρεύονται με την νεαρή Ελληνίδα να αλλάζει το όνομα της σε Νουρτέν Τατλιτζί. Οι επιχειρηματικές επιτυχίες του Σαλίχ διαδέχονται η μια την άλλη, χτίζοντας την δική του «αυτοκρατορία» η οποία χρόνια αργότερα θα τον κατατάξει στην 27η θέση λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Ο Σαλίχ «φεύγει» από την ζωή το 2008 χτυπημένος από τον καρκίνο. Στη διαθήκη του ανέφερε ότι αφήνει όλη του την περιουσία με στην Μαρίκα και τον γιο τους. Όμως οι τρεις γιοι του από τον προηγούμενο γάμο προσέβαλαν τη διαθήκη και τότε ξεκίνησε μία δικαστική μάχη που διήρκησε εννέα ολόκληρα χρόνια. Σήμερα, εν έτει 2017 κερδίζει την δικαστική διαμάχη και γίνεται κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας ύψους 3 δισ. δολαρίων του Τούρκου συζύγου της και η έκτη πλουσιότερη γυναίκα στην Τουρκία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια