ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ!



Ε, ρε, να 'μουνα σήμερα 20χρονος. Και 25χρονος θα πέρναγε η μπογιά μου στις 40αρες που σήμερα περισσότερο από ποτέ κάνουν κρα για τεκνό! Ξυπνήστε! Έχουν έρθει τα πάνω, κάτω. Καμία σχέση μ' όσα ξέραμε εμείς οι παλαιότερες σειρές. Να, όμως, που στις ημέρες μας κάποια ...λεονταράκια κοιμούνται όρθιοι. Ξανά μανά λέω ξυπνήστε και ορμάτε!

Είναι συγκλονιστικά τα στοιχεία επιστημονικής έρευνας ινστιτούτου σεξολογίας στην Ελλάδα, που αφορά τις Ελληνίδες, ηλικίας από 30 μέχρι 50 χρονών. Οι κυρίες, λοιπόν, σε ποσοστό μεγαλύτερο του 85%(!!!) δηλώνουν ότι θα έκαναν σεξ με νεώτερο σε ηλικία άνδρα. Και κατά πολύ νεώτερο!
Το πιο φοβερό. Το 95% από τις γυναίκες που είναι πρόθυμες να ξαπλώσουν με πιτσιρικά, θα προτιμούσαν αυτός να είναι πρωτάρης! Παρθένος. Έστω λίγο έμπειρος.
Κούγκαρ. Με το όνομα αυτού του άγριου ζώου χαρακτηρίζεται μάλλον επικριτικά, η άνω των 40 χρονών γυναίκα που για να τονώσει την αυτοπεποίθησή της δεν διστάζει να γευθεί, σε μόνιμη σχέση, το νιάτο και τους χυμούς του νεώτερού της κατά 8-10 χρόνια, ας είναι και μεγαλύτερη η διαφορά ηλικίας. Μη μπερδεύουμε, όμως, την γυναίκα-κούγκαρ που αντιμετωπίζει με προοπτική το δεσμό της με το τεκνό, που μαζί του θέλει σχέση μόνιμη, με την άλλην, την ξελογιάστρα, την πλανεύτρα ανώριμων σεξουαλικά ανήλικων αγοριών.
Συμπέρασμα. Έχουν ανατραπεί αποφασιστικά τα δεδομένα που ίσχυαν πριν 50 χρόνια. Αρκεί να αναφερθεί το εξής εκπληκτικό. Το 2000 το 60% των Ελληνίδων ΔΕΝ είχε ποτέ εξωσυζυγική σχέση. Το 2010 τα ποσοστά ήρθαν τούμπα, στο 60% είναι οι «άτακτες» και στο 40% οι φρόνιμες! Σήμερα ασφαλώς είναι ακόμα χαμηλοτερο το ποσοστό των παντρεμένων γυναικών που δεν ξενοπηδιούνται. Διεκδικούν, και στο παράνομο, τα σεξουαλικά τους δικαιώματα.
Και οι κυρίες άμα λάχει γουστάρουν και την πιτσιρικαρία.
http://www.apodytiriakias.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια