Δημοσκόπηση - κόλαφος για τον Μητσοτάκη: Η σύγκρουση με τον Ιβάν έχει καταστροφικές συνέπειες για τη ΝΔ στη Μακεδονία



Δημοσκόπηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πληρώσει ακριβά στις εκλογές τη σύγκρουση με τον Ιβάν Σαββίδη και τον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ

Σε πολιτικό Βατερλό εξελίσσεται η άθλια, απροκάλυπτη επίθεση της Νέας Δημοκρατίας, του Κυριάκου Μητσοτάκη και της οικογένειάς του στον Ιβάν Σαββίδη και στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία επίθεση που κορυφώθηκε μετά την γνωστοποίηση ότι πέρασε στα χέρια του, το 20% του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel. Είχαν προηγηθεί οι επιθέσεις με αφορμή τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, η ΣΕΚΑΠ και φυσικά οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο τα μαντάτα είναι άσχημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος λειτουργεί ως όργανο ανταγωνιστικών, προς τον Ιβάν Σαββίδη, συμφερόντων, ενώ έχει ταχθεί ανοιχτά κατά του ΠΑΟΚ.

Δημοσκόπηση που έχει φτάσει στα χέρια των επιτελών της Νέας Δημοκρατίας δείχνει τεράστια υποχώρηση των ποσοστών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βόρεια Ελλάδα και κυρίως στη Μακεδονία. Όπως σχολίαζε πολιτικός αναλυτής, "Ακόμη και αν, υποθετικά, η Νέα Δημοκρατία, στις επόμενες εκλογές θα μπορούσε να κατακτήσει την αυτοδυναμία, η Μακεδονία θα ανέτρεπε αυτή την προοπτική". Και συμπληρώνει ο ίδιος αναλυτής "Μάλλον δεν έχει καταλάβει ο Μητσοτάκης ποιες ακριβώς θα είναι οι συνέπειες των επιθέσεων που επιλέγει να πραγματοποιήσει στον Ιβάν Σαββίδη και στον ΠΑΟΚ και της ταύτισης με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στην Αθήνα".
Η δημοσκόπηση - κόλαφος για τον Μητσοτάκη είναι ενδεικτική των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στον βορειοελλαδικό χώρο, στη Μακεδονία και στη Θράκη, όπου υπάρχουν κάποια από τα παραδοσιακά κάστρα της ΝΔ, αλλά και κάποιες από τις μεγαλύτερες εκλογικές περιφέρειες, όπως αυτή της Θεσσαλονίκης. Και δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει ανάσα σε επιχειρήσεις και έχει διασώσει θέσεις εργασίας. Συνεπώς οι επιθέσεις προς το πρόσωπο ενός από τους πιο δραστήριους επενδυτές στη χώρα μας μόνο αρνητικές συνέπειες μπορεί να έχουν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την επικίνδυνη παρέα του.

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια