Σας φτιάχνουν καφέ… ημίγυμνες



Όταν είσαι επιχειρηματίας σκέφτεσαι διάφορους τρόπους για να αυξήσεις την πελατεία σου στο μαγαζί σου. Δείτε τι έκανε ένας που είχε καφετέρια…
Ο τρόπος που βρήκε ο ιδιοκτήτης καφετέριαςείναι ομολογουμένως πρωτότυπος. Με μπικίνι, με εσώρουχα ή και με λιγότερα σερβίρουν τους πελάτες οι baristas της καφετέριας Bikins Beans Espresso στην Ουάσινγκτον.

Με τον τρόπο θέλησε να αυξήσει την πελατεία του ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, ο οποίος μάλιστα υποστηρίζει πως αυτό δεν υποβαθμίζει τις γυναίκες αλλά το αντίθετο, τους δίνει μεγαλύτερη δύναμη.
«Ως η πρώτη καφετέρια με baristas με μπικίνι θέλουμε να κάνουμε τις γυναίκες να νοιώθουν καλά με τον εαυτό τους. Οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν το δικαίωμα να ψηφίζουν, να είναι γκέι, να είναι επιτυχημένοι ηγέτες, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων ή υποψήφιοι πρόερδοι. Έχουμε το δικαίωμα να εργαζόμαστε με χάρη εμπιστοσύνη και αξιοπρέπεια ανεξαρτήτως του αν φορούμε κοστούμια, ταγιέρ ή μπικίνι» υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της καφετέριας στην ταυτότητα της εταιρείας στο facebook.


Εσείς τι θα παραγγείλετε;









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια