4 νέοι ελληνικής καταγωγής στη λίστα με τους εκατομμυριούχους της Αυστραλίας -Η «βασίλισσα» των social media και οι τρεις νεαροί [εικόνες]


Τέσσερις νέους ελληνικής καταγωγής περιλαμβάνει η λίστα με τους 100 πλουσιότερους νέους Αυστραλούς!
Νικ Γεωργαλής, 40 ετών, περιουσία 109,79 εκατ. ευρώ
Είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Geocon, κατασκευαστικής εταιρείας στιλάτων διαμερισμάτων στην πρωτεύουσα της Αυστραλίας. Μάλιστα, έχει χτίσει το ψηλότερο κτίριο της Καμπέρα, το Wayfarer, ενώ στην ιδιοκτησία της εταιρείας του βρίσκονται και ξενοδοχεία.

Τιμ Δημητρίου, 32 ετών, περιουσία (μαζί με τον συνέταιρό του) 64,4 εκατ. ευρώ
Μόλις 32 ετών, επικεφαλής της επιχείρησης Acquire, έχει πιστωθεί την εξάπλωση και τη γρήγορη ανάπτυξη της εταιρείας εκπαίδευσης και εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Kώστας Δρακόπουλος, 39 ετών, περιουσία 45,74 εκατ. ευρώ
Ο 39χρονος Κώστας Δρακόπουλος έκανε φέτος το ντεμπούτο του στη σχετική αυστραλιανή λίστα με την κατασκευαστική εταιρεία του Drakk. Ο ίδιος λέει ότι μυστικό της επιτυχίας του είναι ότι δεν αναλαμβάνει να χτίζει μεγάλα έργα και ότι δεν αναλαμβάνει πολλά έργα ταυτόχρονα. Η δραστηριότητά του εντοπίζεται κυρίως στη Μελβούρνη, ενώ από τα χαρακτηριστικότερα έργα του είναι η μετατροπή πρώην εργοστασιακών εγκαταστάσεων σε πολυτελή μοντέρνα διαμερίσματα! Αξίζει να σημειωθεί ότι νέος εγκατέλειψε τις σπουδές του στον τομέα που τον έκανε... εκατομμυριούχο και δούλεψε συσκευάζοντας πακέτα για τη Nike και τη Fila. Στα 20 του επέστρεψε στις σπουδές τους και 19 χρόνια αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση της επιτυχίας του.

Kayla Itsines, 25 ετών, περιουσία 35,07 εκατ. ευρώ
Γνωστή παγκοσμίως, η 25χρονη, ελληνικής καταγωγής, Kayla Itsines μαζί με τον 24χρονο σύντροφό της Τόμπι Πιρς έφτιαξαν την εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του fitness και σαρώνει παγκοσμίως. Με έδρα την Αδελαΐδα, το ζευγάρι έχει καταφέρει να χτίσει μια επιχείρηση που ήδη αξίζει 46 εκατ. δολάρια.
Τι πουλάνε; Προγράμματα για βελτίωση φυσικής κατάστασης και απώλειας βάρους, εκμεταλλευόμενοι τα social media. Η ίδια η Ιtsines έχει 5,6 εκατ. ακολούθους στο Instagram, οι οποίοι παρακολουθούν την 25χρονη και αγοράζουν τα προγράμματά της, τα οποία πουλά επίσης μέσω Ιντερνετ. Πώς; Τα στέλνει ως PDF σε όσους τα αγοράζουν ή μέσω σχετικών εφαρμογών. Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από 2 εκατ. άτομα έχουν δημοσιεύσει τις εικόνες τους από το πριν και το μετά την εφαρμογή των προγραμμάτων της Itsines με το hashtag #BBG. Τα προγράμματα της Itsines περιλαμβάνουν προπόνηση 28 λεπτών, διατροφικά πλάνα, συνταγές και διατροφές συμβουλές.
iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια