Οι 10 χώρες με τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο




Σίγουρα περιμέναμε ότι η Ελλάδα δεν θα βρίσκεται στη... «χρυσή» δεκάδα με τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, όχι γιατί δεν έχουμε ωραίες γυναίκες, μα διότι οι περισσότερες Ελληνίδες δεν έχουν αντικειμενική ομορφιά.

Τουλάχιστον όχι όταν κοιτάς τις γυναίκες που κατάγονται από τις παρακάτω χώρες. Οι παρακάτω χώρες λοιπόν, τυχαίνει να έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά ομορφιάς ανάμεσα στις γυναίκες του κόσμου. Οι περισσότερες αναμενόμενες, η Νότια Κορέα όμως;

Βραζιλία

Από τη Βραζιλία κατάγονται τα περισσότερα μοντέλα αλλά και celebrities με λατινικές ρίζες. Για παράδειγμα, η Alessandra Ambrosio ή η Adriana Lima, ακόμη και η Gisele. Δεν είναι λοιπόν, τυχαία στο Νο1 της λίστας μας καθώς η Βραζιλία είναι διάσημη για τα κορίτσια που έχουν αθλητικά και πολύ ελκυστικά κορμιά. Με αγγελικά πρόσωπα και σώματα που όλες θα ζήλευαν να αποκτήσουν, κάνουν τον τέλειο συνδυασμό.

Ρωσία
Σιγά τη μεγάλη έκπληξη. Οι Ρωσίδες είναι γνωστές για τα υπέροχα, γαλανά τους μάτια, τα ψηλά τους πόδια, την κατάλευκη επιδερμίδα τους και το αψεγάδιαστο δέρμα τους. Για παράδειγμα, η Irina Shayk και η Kristina Asmus.

Βενεζουέλα

Έχοντας «σαρώσει» τους τίτλους σε καλλιστεία ομορφιάς του κόσμου, οι γυναίκες που κατάγονται από τη Βενεζουέλα φημίζονται πρώτα, για το κορμί τους και στη συνέχεια, για την ομορφιά του προσώπου τους. Αν ψάχνεις να βρεις ποιο διάσημο κορίτσι προέρχεται από εκεί, άφησέ το πάνω μας. Η Dayana Sabrina Mendoza κέρδισε τον τίτλο της Μις Υφήλιος το 2008 και αυτό τα λέει όλα.

Ινδία

Μπορεί να μην το καταλάβεις σε μια σου επίσκεψη εκεί, αλλά η Ινδία έχει μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Απλώς τις «κρύβουν». Σε αυτήν την πολυφυλετική χώρα μόνο τα «αστέρια» του Bollywood θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις, κι αυτό γιατί ίσως μερικές από αυτές (όπως η Aishwarya Rai) έχουν εισχωρήσει και στα λημέρια του Hollywood. Η σκούρα επιδερμίδα τους και το λαμπερό τους δέρμα με τα ανοιχτά τους μάτια, τις κάνουν πραγματικά ξεχωριστές.

Αργεντινή

Οι γυναίκες από την Αργεντινή μπαίνουν οριακά στην ίδια κατηγορία με τα Βραζιλιάνικα μοντέλα που έχουν κατακτήσει τη Victoria’s Secret. Κορίτσια όπως, η Inés Rivero είναι μόνο ένα από τα παραδείγματα τοπικής ομορφιάς από την Αργεντινή, ενώ προσέχουν πολύ τους εαυτούς τους και δίνουν μεγάλη σημασία στη φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών τους.

Σερβία

Οι γυναίκες από τη Σερβία έχουν τον τέλειο συνδυασμό των σλαβικών και μεσογειακών χαρακτηριστικών. Τέλειες σωματικές αναλογίες, ύψος και στυλ. Δες για παράδειγμα, την Άννα Δημητρίεβιτς.

Νότια Κορέα
Το outsider αυτής της δεκάδας είναι η Νότια Κορέα. Με τα αθώα και γλυκά τους πρόσωπα, οι γυναίκες από την Νότια Κορέα, υποστηρίζουν με τον πιο δυνατό τρόπο τη θέση τους στη λίστα. Το ανοιχτόχρωμο και λαμπερό τους δέρμα, το ευλύγιστο κορμί τους και τα γυαλιστερά, μαύρα μαλλιά είναι τα χαρακτηριστικά τους που κάνουν πραγματικά τη διαφορά.

Γαλλία

Το πιο εύκολο παράδειγμα που έχουμε, είναι η Marion Cotillard. Οι Γαλλίδες είναι κυρίως γνωστές για το στυλ και την ενέργεια που μεταφέρουν στους γύρω τους. Κοινώς, όλο το «πακέτο» είναι αυτό που κάνει τη διαφορά.

Ιταλία

Για λίγο στη λίστα, θα μπορούσε να είχε μπει και η Ελλάδα, αλλά μάλλον οι γυναίκες στην Ιταλία έχουν αυτή τη φινέτσα που δυστυχώς, δεν κατέχουμε εμείς. Το ηλιοκαμένο τους δέρμα, οι καμπύλες και τα καστανά τους μαλλιά είναι ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά που κοιτάμε στη Monica Belluci. Περίπου, δηλαδή.

Ουκρανία

Τελευταία στη λίστα, αλλά καθόλου αδικημένη, η Ουκρανία, η οποία έχει μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Χαριτωμένες και σ..ξι ταυτόχρονα, θυμίζουν κάτι από Ρωσία. Για παράδειγμα, η Mila Kunis.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια