Η... "σχέση" της Εύας Καϊλή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Έτσι εξηγείται το like της στον Άδωνη μέσω κάποιου, επίσης βενιζελικού, κυρίου Επιτροπάκη. Για να πω την αλήθεια: Περιμένω το like της και στην σημερινή μου αποκάλυψη για την σχέση της με τον Μαρινάκη.

Άλλωστε και οι δύο φίλοι του Βαγγέλη είμαστε, αν και δεν γνωρίζω κατά πόσο η Θεσσαλονικιά ευρωβουλευτής είναι "γαυρίνα". Δύσκολο να ομολογήσει τέτοιο πράγμα στην εκλογική της περιφέρεια, την Α΄ Θεσσαλονίκης.
Ομοίως δύσκολο είναι να παραδεχθεί την ειδική πολιτική της σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Για την οποία μίλησε ο ίδιος σε στενό από την εποχή των εκλογών για τον Δήμο Πειραιά συνεργάτη του. Κάλεσε ο κ. Μαρινάκης τον έμπειρο στην οργάνωση πολιτικών επιτελείων και εκλογικών εκστρατειών συνεργάτη του ("έλα στο γραφείο, σου έχω μια έκπληξη") για να του αναθέσει την οργανωτική υποστήριξη της. Παρούσα στην συνάντηση ήταν η κ. Καϊλή και μπροστά της δόθηκε το μήνυμα: "Θέλω να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την φίλη μας την Εύα"!

Έτσι ήταν που ήταν -λόγω Βενιζέλου- πιο κοντά στην σκληρή δεξιά του Σαμαρά η Εύα Καϊλή, φαίνεται ότι μετά από αυτή την συνάντηση βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στην Ν.Δ. την οποία υποστηρίζει με όλες τις δυνάμεις του ο εκδότης.

Υ.Γ. Για να πω την... αμαρτία μου: Νομίζω είναι περιττό να με ρωτήσετε ποιον προτιμώ, Αδωνι ή Ραγκούση. Προφανώς, χίλιες φορές Ραγκούση. Μην λέμε τα αυτονόητα. Κατ' αρχάς ο Ραγκούσης δεν κατηγορείται για Novartis και ΚΕΕΛΠΝΟ.

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια