Αλεξάνδρεια Ημαθίας: Πέταξαν... 250.000 ευρώ από το παράθυρο για να αποφύγουν τη σύλληψη


Άρχισε να βρέχει… χαρτονομίσματα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όταν ένας πατέρας και ο γιος του που είχαν μετατρέψει το σπίτι τους σε αποθήκη παράνου οπλισμού,
είδαν τους αστυνομικούς να φτάνουν και προσπάθησαν να ξεφορτωθούν το άγνωστης προέλευσης τεράστιο χρηματικό ποσό που είχαν στην κατοχή τους πετώντας το από το παράθυρο!
Ο 48χρονος και ο 26χρονος γιος του αντιλήφθηκαν ότι βρισκόταν σε εξέλιξη οργανωμένη επιχείρηση της Ασφάλειας, της Ο.Π.Κ.Ε., της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του τοπικού τμήματος που είχαν αρχίσει να περικυκλώνουν την κατοικία τους και πέταξαν στον δρόμο μία σακούλα που περιείχε 253.820 ευρώ! Όμως, οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από τις δυνάμεις, οι οποίες συνέλεξαν τα χρήματα που οι δράστες δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την κατοχή τους, ενώ στο σπίτι βρήκαν πλήθος εγγράφων τα οποία εξετάζονται.

Πατέρας και γιος είχαν ακόμη στο σπίτι τους ένα ολόκληρο οπλοστάσιο που αποτελούνταν από δυο πιστόλια, τρεις επαναληπτικές καραμπίνες, 137 φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων, 179 κυνηγετικά φυσίγγια, ένα σπαθί, μια σιδερογροθιά, ένα ρόπαλο και δυο αυτοσχέδιο τσεκούρι. Για δυο από τις καραμπίνες είχε εκδοθεί άδεια κατοχής σε έναν 30χρονο και έναν 45χρονο οι οποίοι συνελήφθησαν για πλημμελή φύλαξη και παράνομη παραχώρηση οπλισμού. Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ενώ η έρευνα για την προέλευση του μεγάλου ποσού βρίσκεται σε εξέλιξη.
πρωτο θεμα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια